Mobiilikehittäjiä (iOS, Android)

Areenan sisältöjä käynnistetään yli miljoona kertaa vuorokaudessa ja yli 60% starteista tulee natiiviapplikaatioista. Uutisvahti lähettää yli miljoona push-notifikaattia uutisnälkäisille päivittäin. Nämä sovellukset on asennettu miljooniin laitteisiin.

Areenan kehitystiimissä pääset luomaan vaikuttavia käyttökokemuksia, puhelimille, tableteille, Android TV:lle ja Apple TV:lle - tulevaisuudessa älykaiuttimiin, autoihin ja kuka ties minne. Käyttäjäkeskeinen ajattelu ja ketterien menetelmien kokemus ovat suuri plussa.

Uutisvahti on tietääksemme maailman personoitavin uutissovellus. Uutisvahti näyttää tietä kuinka uutiset tulevat yhä enemmän käyttäjien luo sen sijaan, että käyttäjät tulevat palveluiden luo. Uutisvahdin kehitystiimissä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan sovellusmaailman uusimpia ja mielenkiintoisimpia kehityspolkuja ensimmäisten joukossa maailmassa.

Objective C tai Java on must. Swift ja React Native luetaan eduksi.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Haku voimassa toistaiseksi, mutta nopeat syövät hitaat. Hae siis heti!

Lisätietoja: Juha Lehtosalo, juha.lehtosalo@yle.fi.

Voit halutessasi hakea LinkedIn -profiilisi tiedot hakemuksen pohjaksi painamalla allaolevaa nappia ja kirjautumalla LinkedIn -tunnuksillasi sisään. Pääset sen jälkeen jatkamaan hakemuslomakkeen täydentämistä.
Linkedin import
Perustietosi
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Henkilötunnus
Sähköpostiosoite *
Matkapuhelin *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Linkki LinkedIn -profiiliin
Sinä
Mitä haluat kertoa itsestäsi? *
(Korkeintaan 2000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Haastatteluvideo (tämä kohta on olennainen, jätäthän videon)
CV on olennainen, jätäthän CV:n!
Tiedoston maksimikoko on 5120 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: pdf, doc, docx, ppt, pptx, pps, rtf, odt, txt, zip, rar, mp3, wav. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän CV