Harjoittelija, Yle Radio Suomi (kevät 2019)

Suomen kuunnelluin radiokanava Yle Radio Suomi etsii toimitukseensa radiosta ja audiosta kiinnostunutta tekijää. Innostut suorasta lähetyksestä; sekä juontaminen että jutun tekeminen ovat sinulle mieluisia haasteita. Uskallat ja haluat laittaa persoonasi peliin. Ymmärrät radion merkityksen suomalaisten arjessa ja sinulla on ajatuksia siitä, miten tätä vahvaa sidettä vaalitaan.

Olet kiinnostunut ajankohtaisista asioista ja hoksaat myös ilmiöitä, joista voisi tulla puheenaiheita. Ymmärrät, miten ideoita jalostetaan juttumuotoon tai juontopuheeksi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään kanssamme sekä Radio Suomen valtakunnallisia että alueellisia lähetyksiä pääkaupunkiseudulla. Työpisteesi sijaitsee Pasilassa.

Arvostamme erityisesti radion tuntemusta. Toivomme, että olet opintojesi loppuvaiheessa. Liitä hakemukseen juontonäyte, mikä havainnollistaa sitä, miltä Radio Suomen pitäisi kuulostaa.

Kolmen kuukauden harjoittelu ajoittuu mieluiten maalis-toukokuulle 2019. Etusijalla valinnassa ovat yliopisto- ja AMK-opiskelijat. Harjoitteluajasta maksetaan palkkaa työehtosopimuksen mukaisesti.

Kysymyksiin vastaa Radio Suomen vastaava tuottaja Aino Töllinen, aino.tollinen@yle.fi, puh. 0405800079. Juontonäytteet voi lähettää osoitteeseen aino.tollinen@yle.fi.

Hakuaika alkaa: 07.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:27.01.2019 23:59