Tapahtumatuotannon harjoittelija, YleX


Vuoden kotimainen musiikkimedia YleX etsii popmusiikista ja nuorten kulttuurista kiinnostunutta tapahtumatuotannon harjoittelijaa osaksi YleX:n ammattitaitoista, energistä ja hauskaa toimitusta.

Tapahtumatuotannon harjoittelija työskentelee tiiviisti YleX:n tapahtumatuottajan kanssa ja osallistuu mm. kesäfestareiden sekä muiden tapahtumien tuotantoon aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen asti.

Työ tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua valtakunnallisen nuorisobrändin toimintaan. Opit tapahtumatuotantoa suurimmilla festivaaleilla sekä mielenkiintoisimmissa musiikkitapahtumissa.

Harjoittelun tulee olla osa alan opintoja ja B-ajokortti on ehdoton vaatimus. Lisäksi hakijalta toivotaan oma-aloitteista asennetta, stressinsietokykyä ja positiivisuutta. Harjoittelijan on myös kestettävä tapahtumien hektistä ja fyysistä työtä. Pitkälle edenneet alan opinnot ja aikaisempi tapahtumatyökokemus katsotaan eduksi.

Harjoittelu tapahtuu kesällä 2019 pääasiassa Helsingissä YleX:n toimituksessa sekä YleX:n tapahtumissa, joiden osallistumiseen harjoittelijan on sitouduttava.

Maksamme harjoittelusta palkkaa 1211 e/kk. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta, jatko on mahdollista.

Lisätietoja antaa YleX:n tapahtumatuottaja Teemu Jalkanen, teemu.jalkanen@yle.fi.

Hakuaika alkaa: 16.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:22.02.2019 23:59