Avoin harjoittelijahaku, huhtikuu-elokuu 2019


Haemme harjoittelijoita ajalle huhtikuu-elokuu 2019!

Harjoittelijana Ylessä pääset tekemään ja näkemään paljon oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Lue kesän 2018 viestinnän harjoittelijamme tarina.

Sinulla on erityisen hyvät mahdollisuudet saada harjoittelupaikka, jos opiskelet johonkin media-alan ammattiin. Arvostamme journalismin, käsikirjoittamisen sekä valo- ja videokuvaamisen taitoja. Voit opiskella myös esimerkiksi ohjelmointia, tapahtumatuottamista, yhteisömanagerointia - tuotamme koko ajan paljon sisältöjä erilaisille alustoille; verkkoon, radioon ja televisioon. Harjoittelu voi sisältää kiinnostuksesi mukaan tehtäviä somesta verkkokirjoittamiseen.

Kerro, mitä osaat ja mitä haluaisit oppia! Liitä hakemuksesi mukaan CV:si sekä mahdolliset työnäytteet (linkkinä).

Tieto harjoittelupaikasta (tai siitä, ettei meillä ole mahdollisuutta tänä kesänä sellaista tarjota) tulee sinulle sähköpostilla 15.3. mennessä. Lisätietoja hausta voit kysyä osoitteesta harjoittelu@yle.fi. Emme kuitenkaan vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Keskitetyn haun kautta Yleen voi hakea harjoitteluun kolme kertaa vuodessa: helmikuussa, toukokuussa ja lokakuussa. Syksyn harjoittelupaikkojen hakuaika on 6.-26.5.2019. Lue lisää Ylen harjoittelukäytännöistä. Muista harjoittelupaikoista ilmoitamme Ylen avoimet työpaikat -sivulla. Kannattaa seurata!
Hakuaika alkaa: 04.02.2019 08:00Hakuaika päättyy:24.02.2019 23:59