Toimittaja, Yle Urheilu

Yle Urheilu hakee toimittajaa, jolla on vankka, käytännön toimitustyössä todistettu journalistinen osaaminen sekä suvereenit kerrontataidot tv:ssä, radiossa ja verkossa.

Olet itsenäisesti ajatteleva journalisti, jolta luonnistuu niin uutistyö, tarinankerronta kuin suorien lähetysten tekeminen. Osaat ideoida jutuille luontevasti kiinnostavia toteutustapoja eri välineisiin ja kerrot vaikeistakin aiheista ymmärrettävästi sujuvalla suomen kielellä. Oivallat urheilun ilmiöihin tuoreita näkökulmia. Osaat kertoa puhuttelevia tositarinoita niin inserteissä kuin artikkeleissa. Vakuutat esiintymiselläsi myös kameran edessä livetilanteissa.

Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja kyky sopeutua nopeasti muuttuviin uutistilanteisiin ja urheilutapahtumiin. Olet vastuullinen ja luotettava joukkuepelaaja.

Meillä pääset tekemään suomalaisten arvostamia klassikoita, kuten Urheiluruutua, Urheiluradiota ja teksti-tv:tä, mutta myös uutta Urheilu-Areenaa, sosiaalista mediaa ja kunnianhimoisia verkkototeutuksia. Myös urheilun tapahtumalähetyksiin tuot ideasi ja osaamisesi.

Tehtävä on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Ylellä Pasilassa.

Lisätietoja antaa Yle Urheilun toimituspäällikkö Joose Palonen (joose.palonen@yle.fi), puh. 040-7018111. Soittoaika to 14.2. klo 13-14.

Hakuaika alkaa: 05.02.2019 08:00Hakuaika päättyy:17.02.2019 23:59