Koodareita yle.deviin


Haemme useita rautaisia ohjelmoinnin osaajia Ylelle Helsinkiin!

Sellaisia, jotka tykkäävät oppia uutta, ottaa vastuuta ja rakentaa isoja palveluja. Luvassa esimerkiksi urheilutapahtumia, vaalikoneita, Linnan juhlia, tekoälykokeiluja, sekä tietysti Yle.fi:n ja Suomen arvostetuimman verkkobrändin, Areenan, jatkuvaa kehitystyötä.

Haluamme tehdä järjestelmämme vimpan päälle hyvin. Kaikki tietysti sanoo niin, mutta esimerkiksi uutispalvelumme pitää oikeasti toimia tilanteessa kuin tilanteessa. Tämä tarkoittaa sitä, että tiimeillä on suuri vastuu tehdä asiat oikein, ja samalla vapaus valita miten se tehdään. Ylen ammattilaisten lisäksi käytämme vain huippuluokan kumppaneita.

Tekemisen alueet vaihtelevat palvelujen arkkitehtuurin suunnittelusta aina fronttikoodaukseen, APIen toteutukseen ja tekoälyn hyödyntämiseen. Kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä, mutta monipuolisuus on aina hyvästä. Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita ja palveluita: JavaScript (ES6), Clojure, AWS, Docker, Travis, Github, Serverless, AI/ML.

Olemme erityisen kiinnostuneita, kun sinulla on kokemusta kuluttajaverkkopalveluiden kehittämisestä, ketteristä menetelmistä ja funktionaalisista ohjelmointikielistä. Osoita myös, että haluat jatkuvasti kehittyä ammatissasi.

Kysymykset, hakemukset ja muu yhteydenpito: rekry@yle.dev