Sovellusasiantuntija (tuotannot)

Ylen ICT ja Tuotantotekniikka -osasto (ICTT) hakee sovellusasiantuntijaa. ICTT-osasto hankkii Ylen ohjelmatoiminnan ja kaikkien tukitoimintojen tarvitsemat IT- ja tuotantotekniset ylläpitopalvelut sekä huolehtii palveluiden saatavuudesta, toimivuudesta ja kehittämisestä.

Etsimme huipputyyppiä, joka on kyvykäs oppimaan uutta alati muuttuvassa teknologisessa ympäristössä! Tule osaksi loistavaa porukkaa! 

Tuotantotekniikan yksikössä on 19 omaa sovellusasiantuntijaa. Tämä tiimi toimii Supplier-roolissa keskittyen erityisesti liiketoimintakriittisten sovellusten hallintaan ja ylläpitoon. Kyseiseen joukkoon etsitään idearikasta sovellusasiantuntijaa ylläpitämään ja kehittämään ohjelmatyön tekemiseen tarvittavia moderneja, tehokkaita ja luotettavia tuotantoteknisiä työkaluja.

Tärkeimmät tehtävät sovellusasiantuntijana:

  • Valvot, huollat ja kehität palvelinpohjaisia järjestelmiä ja sovelluksia yhteistyössä järjestelmä- ja kehityspäälliköiden sekä järjestelmätoimittajien kanssa
  • Analysoit häiriö- ja ongelmatilanteita yhteistyössä it-palvelukumppanien, pääkäyttäjäorganisaatioiden ja loppukäyttäjien kanssa
  • Osallistut kehityshankkeisiin asiantuntijana sovellusympäristön kokonaissuunnitteluun ja vastaat merkittävältä osalta teknisestä suunnittelusta
  • Osallistut tarvittaessa varallaoloon

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää IT- ja/tai media-alan ammattikoulutusta tai sitä vastaavaa osaamista sekä tietojärjestelmäpohjaisten sovellusten ylläpito- ja tukiosaamista.

Olet itseohjautuva tiimipeluri ja rohkea uudistaja. Et pelkää tarttua haasteisiin vaan pyrit ratkaisukeskeiseen toimintaan vastuullisesti. ITIL osaaminen ja arkkitehtuurin ymmärrys katsotaan eduksi.

Vaadittava osaaminen:

* Linux- tai Windows ympäristön tuntemus
* Kyvykkyyttä opetella uusia teknologioita muuttuvassa ympäristössä
* Sujuva englanninkielen taito
* Paineensietokyky
* Monitoimittajaympäristössä tarvittavat hyvät vuorovaikutus - sekä kommunikointitaidot
* Sovelluskehittämisen teknologioiden tuntemus on eduksi

Arvostamme mikäli omaat kokemusta:

* TV:n ja Medianhallinnan tuotantojärjestelmien ylläpidosta (esim. Mosart, LawoVSM, Vizrt, Avid MAM / PAM, Telestream Vantage, Marquis Medway, EVS, Aspera, Arista Cloud Vision Portal)
* Ylen tuotanto- ja medianhallintajärjestelmien, sovellusten tai verkkojen ylläpidosta tai käytöstä
* Ohjelmoinnista (esim. C#, Java...)
* Automatisointi ja skriptaaminen (PowerShell, Bash...)
* Virtualisointi- ja pilviteknologian tuntemus
* Data-analytiikasta
* Lean- ja DevOps menetelmät
* Intergraatiotyöstä
* Verkkoteknologiasta
* Testausmenetelmistä

Tehtävä on vakituinen ja aloitus mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.Työpaikan sijainti on Ylellä Helsingin Pasilassa.

Kysy rohkeasti lisätietoja! Esimies, Palvelupäällikkö Jussi Meriläinen, jussi.merilainen@yle.fi, puh. 0400-129 517 tai mahdollinen tuleva kollegasi sovellusasiantuntija Jouni Varjonen 040-1679312. Soittoaika perjantaisin 15.3. klo 13-15 sekä 22.3.klo 13-15.

Hakuaika alkaa: 11.03.2019 10:00Hakuaika päättyy: 31.03.2019 23:59