Operaattori, Ohjelmansiirto


Ohjelmansiirrossa toteutamme tuotantojen tarvitsemia yhteyksiä kotimaisten ja ulkomaisten toimijoiden kanssa. Hyödynnämme IP-, RF-, SNG- ja valokuitu-tekniikoita päivittäisessä työssämme. Ohjelmansiirtotiimi toimii hyvässä yhteistyössä kytkentäkeskuksen kanssa.

Haemme itseohjautuvaan tiimiimme tulevaisuuden tekijää rakentamaan monipuolistuvaa toimintaympäristöä ja toteuttamaan ohjelmansiirtoyhteyksiä. Päätehtäviin kuuluu monipuolisten siirtoyhteysteknologioiden hallinta ja tekninen operointi.

Tiimimme uudella jäsenellä on palava halu oppia uutta. Hänellä on erinomainen tekninen kokonaishahmotuskyky ja perustiedot audiosta ja videosta. Katsomme eduksi kokemuksen käyttämistämme tekniikoista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, järjestelmällistä ja aktiivista työotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen on perusedellytys. Ajokorttivaatimuksena on vähintään BC.

Työ on 24/7 vuorotyötä merkittävässä määrin ilta-, yö- ja viikonlopputyötä sisältäen matkustamista. Edellytämme hakijoilta myös valmiutta työskennellä katoilla ja muissa korkeissa paikoissa.

Lisätietoja: Tapani Lerkki, tapani.lerkki@yle.fi , puhelimitse: 040 0100 300
Hakuaika alkaa: 11.09.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 28.09.2017 23:59