Vastaava tuottaja Yle Asiaan

Etsimme Yle Asiaan Pasilaan vastaavaa tuottajaa vetämään verkkokehitystiimiä ja Oppimisen toimitusta. Verkon vastaava tuottaja vastaa oman alueensa hankkeiden budjetoinnista ja resurssoinnista sekä sisältökonseptien ja verkkokerronnan kehittämisestä yhdessä tuottajien, toimittajien, graafikoiden ja web-kehittäjien kanssa.

Olet verkon ammattilainen ja sinulla on sekä esimieskokemusta että näytöt onnistuneista verkkototeutuksista/-tuotteista useiden vuosien ajalta. Taustasi on journalismissa tai konseptikehityksessä. Osaat ajatella monimediaisesti ja luoda uusia tekemisen malleja. Alustoinamme ovat yle.fi, some, radio ja tv. Tunnet sisältömarkkinoinnin keinot ja käytännöt. Osaat kommunikoida visiosi sekä puhumalla että kirjoittamalla. Osaat kiteyttää viestisi monien eri alojen ammattilaisille ymmärrettävästi. Roolisi muutoksen tekijänä on tärkeä.

Olet luova ongelmanratkaisija etkä pelkää työtä ja ison talon organisaatiota. Olet kiinnostunut mediasisältöjen ja teknologian tulevaisuudesta ja haluat olla mukana kehittämässä uusia asioita.

Yle Asian sisältötarjotin on huikea, aihepiirimme on laaja: luontoa, historiaa, terveyttä, tiedettä, oppimisen sisältöjä, dokumentteja ja tutkivaa journalismia. Lähiaikojen vaikuttavimpia toteutuksiamme ovat mm. Marja Hintikka Live, Docventures ja Vaakakapina. Tarjoamme inspiroivan ja monipuolisen aitiopaikan intohimoisten tekijöiden ja ainutlaatuisten sisältöjen parissa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Lisätietoja antaa päällikkö Ilkka Lehtinen (ilkka.lehtinen@yle.fi) puh. 040-5007963 seuraavina soittoaikoina:

ke 27.9. klo 9.30-10.30

to 28.9. klo 9.30-11.00

ma 2.10. klo 9.30-11.30


Ansökningstiden börjar: 25.09.2017 08:00 Ansökningstiden går ut: 18.10.2017 23:59