Verkkoon erikoistunut toimittaja, Yle Joensuu

Etsimme luovaa ja osaavaa journalistia Joensuun toimitukseen vahvistamaan verkkosisältöjen tekemistä. Vakituinen tehtävä täytetään vuoden 2018 alusta.

Olet hyvällä uutisnenällä varustettu toimittaja; haistat myös nousevat ilmiöit ja alueen ihmisiä kiinnostavat puheenaiheet. Ymmärrät luotettavan journalismin tärkeyden ja pystyt kattavasti taustoittamaan suuriakin kokonaisuuksia. Sinulla on sekä vankkaa kokemusta toimitustyöstä että innostusta uusiin avauksiin. Olet yhteistyökykyinen tiimin jäsen ja pystyt reagoimaan nopeastikin muuttuviin uutistilanteisiin.

Työssäsi pääset ideoimaan uusia toteutustapoja ja sparraamaan sisältöjä yhdessä kollegojen kanssa. Huolehdit myös aiheiden näkyvyydestä ja kuuluvuudesta muissa medioissamme. Käytät somea työssäsi päivittäin ja kehität sen käyttötapoja yhteistyössä tiimin kanssa.

Yle Joensuu on monimediatoimitus, joka tekee ja julkaisee sisältöjä verkossa, radiossa ja televisiossa. Toimitus vastaa alueensa uutishankinnasta myös valtakunnallisesti.

Liitä hakemukseen 1-2 verkkokokonaisuutta, jotka parhaiten kuvastavat tapaasi tehdä sisältöjä. Liitä myös 2 minuutin ääninäyte.

Lisätiedot 23.10 alkaen: Päällikkö Johanna Raatikainen, puh. 040 8302877.

Ansökningstiden börjar: 11.10.2017 08:00 Ansökningstiden går ut: 31.10.2017 23:59