Tuottaja, Ylen nuorisomediat

Haluatko tehdä töitä Suomen kovimpien nuorisobrändien kanssa osana koko kansan Yleisradiota?

Ylen nuorisomediat, Kioski ja YleX, etsivät riveihinsä tuottajaa, joka vastaa uusista ohjelmahankinnoista.

Tuottajan vastuulle tulee Kioskin ja YleX:n uusia ohjelmatuotteita, joita ostetaan suomalaisilta tuontantoyhtiöiltä ja muilta alan osaajilta. Ohjelmatuotteiden pääasiallinen muoto on video - kaikissa sen eri muodoissaan. Tätä nyt tuotettavaa uudenlaista sisältöä julkaistaan Kioskin ja YleX:n sosiaalisen median kanavissa, Yle Areenassa sekä TV2:ssa. Tuottaja tekee läheistä yhteistyötä sekä suomalaisten tuotantoyhtiöiden että Kioskin, YleX:n ja Yleisradion ohjelmahankinnoista ja -julkaisemisesta vastaavien henkilöiden kanssa.

Tuottajalta vaaditaan laaja-alaista tuntemusta modernista mediakentästä, sosiaalisen median alustojen tuntemusta, suomalaisen uuden tuotantoyhtiökentän tuntemusta, on demand -videokatselun motiivien ymmärrystä, erilaisten kerronnan keinojen ja draaman tajua, nuorten mediankäyttötapojen tuntemusta sekä innovaatiokykyä luoda jotain ihan uutta. Myös erilaisten ohjelmaformaattien tuntemus sekä monialustainen julkaiseminen ovat asioita, jotka ovat tuottajan työn ytimessä.

Koska tehtävään kuuluu paljon verkostomaista yhteistyötä tiukassakin aikataulussa useiden erilaisten tahojen kanssa sekä Ylen sisällä että tuotantoyhtiökentässä, sosiaaliset taidot, draivauskyky, kylmähermoisuus, multitaskaus ja yhteistyötaidot ovat tuottajalle elintärkeitä ominaisuuksia.

Niin sanotun Yle-tuottajan paikka täytetään tammikuusta 2018 alkaen.

Lisätietoja: Päällikkö, nuorisomediat, Antti Hirvonen, p.040-163 84 69, antti.hirvonen@yle.fi.

Ansökningstiden börjar: 27.11.2017 08:00 Ansökningstiden går ut: 17.12.2017 23:59