Kesätoimittaja, Ylen aluetoimitukset

Tule kesätoimittajaksi Ylen aluetoimitukseen!

Kiehtovatko sinua yhteiskunnan kehitys, ilmiöt ja niihin liittyvät ihmisten tarinat? Oletko kiinnostunut suomalaisesta elämänmenosta ja sen muutoksesta? Osaatko kertoa näistä jo nyt, mutta olet nälkäinen oppimaan lisää?

Etsimme kesätoimittajia useisiin aluetoimituksiimme eri puolille Suomea. Ylen aluetoimitukset tekevät journalismia nettiin ja someen, alueellisiin ja valtakunnallisiin tv- ja radiouutislähetyksiin sekä ajankohtaisohjelmiin.

Tarjolla on monipuolisia toimittajan hommia Ylen aluetoimituksissa Jyväskylässä, Mikkelissä, Savonlinnassa, Lappeenrannassa, Kotkassa, Kokkolassa, Kuopiossa, Joensuussa, Kajaanissa ja Oulussa.

Tätä odotamme sinulta: Ajattelet itsenäisesti ja haluat kehittyä journalistina. Sinulla on jo näyttöjä sisältöjen tekemisestä netissä ja somessa. Olet ripeä ja sopeudut nopeasti muuttuviin uutistilanteisiin. Osaat ideoida aiheisiin innostavia näkökulmia ja toteutustapoja. Viihdyt tiimin jäsenenä yhtä hyvin kuin itsenäisessä työssä.

On olennaista, että kerrot hakemuksessasi, mistä aluetoimituksesta tai aluetoimituksista olet kiinnostunut.

Arvomme ovat riippumattomuus, luotettavuus ja ihmisten arvostaminen – jaathan ne kanssamme.

Jätä hakemuksesi viimeistään perjantaina 23.3.

Lisätietoja antavat: Kehityspäällikkö Eero Hyvönen, p. 040-5949 363, to 15.3. klo 10-11, ke 21.3. klo 18.30-19.30 ja to 22.3. klo 13-14 ja kunkin aluetoimituksen päällikkö sähköpostitse:

Jyväskylä, Mikkeli, Savonlinna: aki.karjalainen@yle.fi

Lappeenranta, Kotka: sari.lehtinen@yle.fi

Kuopio, Joensuu: johanna.raatikainen@yle.fi

Kokkola: hannele.haanpaa-holappa@yle.fi

Oulu, Kajaani: katja.oittinen@yle.fiHakuaika alkaa: 09.03.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 23.03.2018 23:59