Harjoittelija, Yle Summeri

Ylen nuortenohjelma Summeri hakee AMK-harjoittelijaa kolmeksi kuukaudeksi, ajalle 1.6.2018–31.8.2018. Harjoittelija työskentelee Summerin ohjelmissa kuvaajana ja leikkaajana.

Harjoittelijalla tulee olla vahva näkemys leikkaamisesta ja työskennellä luontevasti kuvaus- ja leikkaustilanteissa. Vahva osaaminen Premiere -videoeditointiohjelman käytöstä katsotaan eduksi. Työtä tehdään tiiviisti tuottajan ja sisältöjä tekevien juontajien kanssa.

Harjoittelija pääsee kuvaamaan ja leikkaamaan Summerin kesän 2018 sisältöjä ja olemaan tärkeässä osassa kesän onnistumisessa. Sisältöjä tehdään pääsääntöisesti Youtubeen ja Instagramiin, joten hakijan tulee olla hyvin perillä nykysomen ilmaisusta ja kyseisistä alustoista.

Hakijalta toivotaan ennen kaikkea positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, vahvaa näkemystä kuvailmaisusta sekä innostavaa otetta nuorten kanssa työskentelyyn!

Harjoittelu tapahtuu Summerin toimituksessa, Ylen tiloissa Pasilassa. Työaika on 8h/pvä. Maksamme harjoittelusta palkkaa 1200 e/kk. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta.

Lisätiedot: Ida-Maria Bergman, ida-maria.bergman@yle.fi. Yhteydenotot s-postilla.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Hakuaika alkaa: 13.04.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 29.04.2018 23:59