Tuotantokoordinaattori (harjoittelija), Ylen Luovat sisällöt

Oletko media-alan opiskelija, jota kiinnostaa sisällöntuottamisessa erityisesti prosessi? Oletko kiinnostunut tiimityöstä, tekijänoikeuksista, medialogistiikasta, monipuolisista sisällöistä ja siitä, kuinka sisältö muuttuu ideasta valmiiksi tuotteeksi asiakkaalle?

Luovien sisältöjen tuotantokoordinointi tarjoaa kaksi harjoittelijapaikkaa syksylle 2018.

Luovien sisältöjen tuotantokoordinaattorit työskentelevät eri sisältökokokonaisuuksissa, joita on Pasilassa nuorten sisällöt, asia-, kulttuuri- ja klassisen musiikin sisällöt sekä viihde ja draama. Sisältöjä tehdään julkaistavaksi radioon, verkkoon ja televisioon niin omatuotantoisina kuin hankinta- ja yhteistuotantoina.

Tuotantotiimeissä tuotantokoordinaattorit tekevät yhteistyötä monien eri ammattilaisten ja yhteistyökumppanien kanssa. Tuotantokoordinaattorin ydintehtäviä ovat tuotannon lyhyen aikavälin suunnittelu, medialogistiikka, tuotantopäivien suunnittelu, studio- ja ulkotuotantotyöskentely, sisältöjen julkaisu, yhteydenpito yhtiön sisäisiin ja ulkoisiin kumppaneihin sekä tekijänoikeusraportointi.

Tuotantokoordinaattoritehtävä edellyttää tarkkuutta, kykyä priorisoida ja aikatauluttaa omaa työtään, hyviä työyhteisötaitoja ja erinomaisia valmiuksia käyttää sähköisiä järjestelmiä. Näistä ominaisuuksista ei ole haittaa myöskään harjoittelijalle.

Harjoittelu on tarkoitettu toisen asteen tutkintoon pakollisena sisältyvän harjoittelun suorittamiseen. Harjoittelun voi aloittaa joustavasti elo-lokakuussa ja harjoittelun kesto on kolme kuukautta.

Palkkaus: 660€ /kk /2. asteen opiskelija tai 1200€ /kk /korkeakouluopiskelija.

Harjoittelussa noudatetaan työaikalain säädöksiä työajasta.

Lisätietoja: esimies Leena Hahl p. 040-552 7227, leena.hahl@yle.fi

Hakuaika alkaa: 09.05.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 31.05.2018 23:59