Hankintapäällikkö

Haemme nyt Ylen hankintaorganisaatioon kokenutta ja dynaamista hankinnan ammattilaista.

Hankintapäällikkönä johdat ja kehität yhtiön keskitettyä hankintatoimintoa sekä hankintaprosesseja kokonaisvaltaisesti. Toimit hankinnan eri osa-alueista vastaavien tiimien esimiehenä. Vastuullasi on yhtiön hankintaperiaatteiden ja yhteisten käytäntöjen ja toimintatapojen kehittäminen ja läpivienti. Vastaat myös hankintoihin liittyvien tietojärjestelmien kehittämisestä sekä hankinnan raportoinnista yhtiötasolla.Tehtävässäsi raportoit yhtiön talous- ja henkilöstöpalvelujohtajalle.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja kokemusta hankinnan toimintatapojen ja -prosessien kehittämisestä sekä aikaisempaa esimieskokemusta. Hankintalain osaaminen ja kokemus julkisista hankinnoista sekä oikeuksien hankinnasta auttavat tehtävässä onnistumisessa.

Tehtävässä tarvitset kykyä analyyttiseen ja kokonaisvaltaiseen ajatteluun. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja haet aktiivisesti ratkaisuja. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja aikaansaava. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja tulet toimeen myös ruotsin kielellä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän vahvasti uudistuvassa media-alan yhtiössä, joka kannustaa ja panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin ja kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.9. klo 8 – 9 sekä 21.9. klo 8 – 9 talous- ja henkilöstöpalvelujohtaja Maisa Hyrkkänen, puh. 050 525 4037 ja 11.9. klo 14 – 15 sekä 19.9. klo 9 – 11 Momentouksen seniorkonsultti Soili Nepponen, puh. 045 625 9655.

CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 23.9. mennessä Momentouksen kautta.

Yle palvelee kaikkia suomalaisia ja tuottaa arvoa yhteiskunnalle. Tarjoamme kaikille yhtäläiset mahdollisuudet saada tietoa, kokea elämyksiä, viihtyä sekä sivistää ja kehittää itseään. Yle on Suomen suurin luovan työn yhteisö, jonka tv- ja radiokanavat sekä verkkopalvelut työllistävät koko maassa yli 3000 media-alan ammattilaista. Tule mukaan rakentamaan maailman parasta julkisen palvelun yhtiötä! yle.fi