Talousasiantuntija

Haemme innokasta ostoreskontran ammattilaista ulkoisen laskennan tiimiimme Helsingin Pasilaan vakituiseen työsuhteeseen.

Vastuullesi kuuluu ostoreskontran pääkäyttäjän tehtäviä, kuten erääntyvien laskujen seurantaa, tietojen oikeellisuuden varmistamista ja prosessin kokonaisuuden hallintaa. Osallistut kehityshankkeisiin ja järjestelmän testauksiin. Toimit myös yhtenä tiimin jäsenenä päivittäisessä laskujen käsittelyssä. Tilaus-vastaanotto-laskutusprosessiin osallistuminen kuuluu olennaisena osana toimenkuvaasi.

Tehtävässä edellytämme soveltuvaa kaupallista koulutusta (esimerkiksi tradenomi), englannin kielen taitoa ja useamman vuoden työkokemusta ostoreskontran vastuullisista tehtävistä. Ymmärrät ostoreskontran vaikutukset kirjanpitoon ja talousseurantaan. Hallitset arvonlisäverotukseen ja ennakkoperintään liittyvät asiat.

Osallistut aktiivisesti toimintamme kehittämiseen ja haluat kehittyä työssäsi, muttet kaihda rutiinejakaan. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on paineensietokykyä ja hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn uudistuvassa ja dynaamisessa media-alan yhtiössä, joka tukee henkilöstönsä kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ammatillista kehitystä. Pääset käyttämään työssäsi talouden uusimpia pilvipohjaisia järjestelmiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouden palvelukeskuksen päällikkö Anne Vataa (anne.vataa@yle.fi), puh. 040-1909192, pe 14.9. klo 10-11 ja pe 21.9. klo 10-11.

Hakuaika alkaa: 12.09.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 30.09.2018 23:59