Tuotantopartneri

Yle Tuotanto ja Design Helsinki etsii tuotantopartneria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tuotantopartneri toimii sisältöyksiköiden tukena audiovisuaalisissa projekteissa, joita teemme kaikille Ylen alustoille. Hän on mukana projekteissa esisuunnitteluvaiheesta aina projektin päättymiseen saakka. Tuotantopartneri omistaa projektin tuotannonsuunnitteluprosessin ja vastaa tuotannon resurssivarauksista ja koordinaatiosta niin henkilöiden kuin tuotantovälineidenkin osalta. Tuotantopartneri toimii tiiviissä yhteistyössä tuottajien, YTD:n esimiesten ja henkilöstön sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tuotantopartneri on osa YTD Helsingin Suunnittelun tiimiä ja raportoi Suunnittelun päällikölle.

Olet positiivinen, aktiivinen ja sinulla on ratkaisukeskeinen työote. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja nautit yhdessä tekemisestä. Et pelkää hankalia tilanteita ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Verkostoituminen onnistuu sinulta luonnostaan.

Yle tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään huippuammattilaisten joukossa. Saat näköalapaikan olla mielenkiintoisten ja monipuolisten, eri julkaisualustoille tehtävien tuotantojen keskiössä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää laaja-alaista kokemusta ohjelmatuotannon eri osa-alueista, neuvottelutaitoja sekä tietojärjestelmien hyvää hallintaa ja osaamista.

Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavista tehtävistä media-alalla, media-alan verkostojen tuntemuksen sekä Ceiton-suunnittelujärjestelmän tuntemuksen.

Lisätietoja: YTD Helsingin Suunnittelun päällikkö Jyrki Lepistö, p. 040 703 5967, jyrki.lepisto@yle.fi

Hakuaika alkaa: 13.09.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 12.10.2018 23:59