Toimittaja, Yle Puhe

Yle Puhe on kolmi-nelikymppisille suunnattu radiokanava, jollla on vahva elämä myös verkossa. Journalismimme on laadukasta ja tekijämme innostuneita ja pelottomia. Yle Puheen toimituksen ilmapiiri on sosiaalinen, rento ja keskusteleva.

Haemme joukkoomme Yle Puheelle toimittajaa, jonka erityisosaaminen löytyy politiikan ja yhteiskunnallisten aiheiden parista. Haemme terävää journalistia, joka omaa laajat verkostot yhteiskunnan eri toimijoihin.

Edellytyksenä on toimittajatausta tai -koulutus, kotimaisen ja kansainvälisen politiikan syvätuntemus, sekä innostunut ja periksiantamaton asenne. Eduskuntatyön hyvä tunteminen on välttämätön edellytys tehtävän hoidossa. Radiokokemus katsotaan eduksi. Radio on nopea väline ja siksi reagoiminen ohjelmissa ja niiden sisällöissä on myös hyvin nopeaa. Löydäthän itsesi tällaisesta arjen rytmistä?

Paikka on vakinainen ja se sijaitsee Pasilassa.

Lisätiedot: Vastaava tuottaja Jani Kortti 040-710 07 91, ohjelmapäällikkö Olli Junes 040-860 38 85. Tavoitat meidät myös sähköpostilla: jani.kortti@yle.fi, olli.junes@yle.fi

Hakuaika alkaa: 12.10.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 26.10.2018 23:59