Äänisuunnittelija, Yle Tuotanto ja Design Helsinki

Yle Tuotanto ja Design etsii äänisuunnittelun ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin Pasilaan.

Audiotuotantotiimimme tekee monipuolisesti äänisuunnittelua tiiviissä yhteistyössä toimitustemme kanssa. Kiva viiden hengen tiimimme koostuu äänisuunnittelun huippuammattilaisista, jotka ovat saavuttaneet kansainvälistäkin tunnustusta. Heidän joukkoonsa sopii parhaiten idearikas ja yhteistyökykyinen henkilö, joka pystyy hyödyntämään rohkeasti omaa osaamistaan tuotantojen suunnitteluun ja niiden uusiin käsittelytapoihin.

Osaamistasi tarvitaan mm. kuunnelma-, feature-, dokumentti-, short form- ja podcast-tuotteiden äänisuunnitteluun. Taiteellisuus, luova asenne, tekninen osaaminen ja äänisuunnittelun syväosaaminen ovat avaintekijöitä hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lisäksi arvostamme kokemustasi tv-ohjelmien äänisuunnittelusta, joka on osa tulevaa työnkuvaasi. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin halusi oppia uutta ja positiivinen asenteesi itsesi kehittämiseen. Eduksi luemme monipuolisen kielitaitosi.

Tarjoamme mahdollisuuden tulla tekemään työtä, jolla on yhteiskunnallinen merkitys. Pääset tekemään tuotteita, jotka saavuttavat yleisöjä ja jäävät ihmisten mieliin.

Liitäthän hakemukseesi CV:si sekä mahdolliset kuva- ja ääninäytteesi.

Lisäkysymyksesi voit osoittaa sähköpostilla: YTD Helsinki Kuvaus, Post & Audiotuotantojen päällikkö Carin Öfverberg, carin.ofverberg@yle.fi.

Hakuaika alkaa: 05.11.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 25.11.2018 23:59