Kuvaaja-leikkaaja, Yle Tuotanto ja Design, Helsinki

Etsimme Kuvaus ja post -tiimiimme Helsinkiin idearikasta ja osaavaa kuvaaja-leikkaajaa.

Olet etsimämme huipputekijä jos kuvasi kuljettavat tarinaa ja koukuttavat katsojan. Sinulla on taitoa ja halua leikata skarvit, iskut ja ideat kohdilleen. Olet työskennellyt sekä kuvaajana että leikkaajana ja olet kiinnostunut uudistuvasta tekniikasta. Kuvaussuunnittelu-, dronekuvaus-, ääni-, grafiikka- tai värimäärittelykokemuksesi on plussaa.

Hyvät yhteistyötaitosi, kykysi tehdä itsenäisiä ratkaisuja muuttuvissa ja paineenalaisissa työtilanteissa sekä matkustusvalmiutesi ovat tarpeellisia ominaisuuksia. Työskentelykieliämme ovat suomi, ruotsi ja englanti. Muut kielet katsotaan sinulle eduksi. Ajokortti ja pääkaupunkiseudun hyvä tunteminen on välttämätöntä.

Haluat työskennellä sisältö edellä, ideoida, kehittyä ja kehittää myös verkko- ja somevideoiden ilmaisua. Sinulla on ymmärrystä erityisesti nuorten mediankäyttötavoista.

Tervetuloa osaavaan ja mutkattomaan joukkoomme. Tiimimme kuvaajat, leikkaajat ja äänisuunnittelijat työsketelevät yhdessä Ylen eri osastojen kanssa; mm. Luovat Sisällöt, Svenska Yle, Markkinointi ja Draama ovat yhteistyökumppaneitamme.

Tarjoamme mahdollisuuden tulla tekemään työtä, jolla on yhteiskunnallinen merkitys. Pääset tekemään tuotteita, jotka saavuttavat yleisöjä ja jäävät ihmisten mieliin.

Työsuhde on vakituinen ja se alkaa 1.1.2019. Lähetäthän hakemuksesi työnäytteineen 25.11.2018 mennessä.


Lisätietoja saat sähköpostitse:

Heli Roiha, Linjapäällikkö, YTD Helsinki kuvaus ja post, heli.roiha@yle.fi

Carin Öfverberg, Päällikkö, YTD Helsinki, Kuvaus, post & audiotuotannot, carin.ofverberg@yle.fi


Hakuaika alkaa: 06.11.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 25.11.2018 23:59