Värimäärittelijä-verkkosisältöosaaja, Yle Tuotanto ja Design Helsinki

Haemme Kuvaus ja post-tiimiimme Helsinkiin ammattitaitoista värimäärittelijää verkkosisältökokemuksella.

Värimäärittelijänä hallitset työkalujen ja ohjelmien käytön, tunnet dramaturgian keinot, värioppia sekä -teoriaa. Sinulla on lahjakkuutta ja vahvaa näkemystä värien käytöstä. Osaat välittää väreillä erilaisia tunnetiloja ja pystyt työlläsi tukemaan kerrontaa mm. draama-, dokumentti- ja musiikkiohjelmissa. Työssäsi tarvitset myös ripauksen rohkeutta ja hitusen hulluutta jotta pystyt tarjoamaan asiakkaalle uusia ja luovia ratkaisuja. Tulet toimeen asiakkaiden kanssa ja kykenet työskentelemään aikataulupaineiden alla.

Värimäärittelyosaamisen lisäksi sinulla on kokemusta ja näkemystä sisällön tekemisestä digialustoille. Haluat ideoida, kehittyä ja kehittää erityisesti verkko- ja somevideoiden ilmaisua ja sinulla on ymmärrystä nuorten mediankäyttötavoista. Kuvaaminen ja tai leikkaaminen onnistuu sujuvasti. Lisäpisteitä saat valokuvaus- ja kuvankäsittelytaidoista tai graafisen suunnittelun kokemuksesta.

Tervetuloa osaavaan ja mutkattomaan joukkoomme. Tiimimme kuvaajat, leikkaajat ja äänisuunnittelijat työsketelevät yhdessä Ylen eri osastojen kanssa; mm. Luovat Sisällöt, Svenska Yle, Markkinointi ja Draama ovat yhteistyökumppaneitamme.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja luovaa tekemistä sekä mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta.

Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde alkaa 1.1.2019. Lähtäthän hakemuksesi työnäytteineen 25.11.2018 mennessä.


Lisäkysymyksesi voit osoittaa sähköpostilla:

Heli Roiha, Linjapäällikkö, YTD Helsinki, Kuvaus ja post, heli.roiha@yle.fi

Carin Öfverberg, Päällikkö, YTD Helsinki, Kuvaus, post & audiotuotannot, carin.ofverberg@yle.fi

Hakuaika alkaa: 06.11.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 25.11.2018 23:59