Uutisgraafikko, Uutis- ja ajankohtaistoiminta

Tule mukaan tekemään kanssamme maailmanluokan visuaalista journalismia!

Presidentinvaalit, grafiikan Making of-video

Haemme Yle Uutisiin uutisgraafikkoa, joka arvostaa Ylen roolia yhteiskunnassa ja haluaa saavuttaa työlleen laajan näkyvyyden. Uutisgraafikon tehtäviin kuuluu grafiikan ideoiminen ja toteuttaminen uutisten, urheilun, ajankohtaisohjelmien ja netin tarpeisiin.

Odotamme:

Olet etsimämme ammattilainen, mikäli ymmärrät graafisen suunnittelun ja konseptien luomisen lainalaisuudet. Sinulla on vahva tahto visualisoida journalistista tarinankerrontaa.

Olet idearikas ja toimit sujuvasti sekä itsenäisesti monen eri ammatillisen ryhmän jäsenenä. Yleissivistystäsi ja reagointinopeuttasi arvostetaan uutisten hektisessä ympäristössä. Suhtaudut uteliaasti uuden tekniikan hyödyntämiseen, etkä hyydy nopeissakaan muutoksissa.

3D-ilmaisu on sinulle arkipäivää, ja olet sinut myös Adobe After Effectsin ja Photoshopin kanssa.

Adobe Illustratorkin taipuu tahtoosi. Uutistuotannossa käytämme Viz Artistia ja Viz Template Wizardia.

Tarjoamme:

Yle on uudistuva ja dynaaminen, Suomen suurin mediatalo ja monipuolisin luovan työn yhteisö. Se on myös vuonna 2018 Taloustutkimuksen keräämän tiedon mukaan 6. arvostetuin brändi. Työnantajana Yle tukee henkilöstönsä kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ammatillista kehitystä.

Työsuhde on vakituinen ja työ tapahtuu Pasilassa. Työhön kuuluu ilta- ja viikonloppuvuoroja. Vastuullisessa ja monipuolisessa työssäsi sinua tukee 20-henkinen tiimi, johon kuuluu sekä graafikoita että kuvatoimittajia.

Tutustu tästä tarkemmin uutisgraafikon työhön.

Lisätietoja:

Petteri Bülow, Uutis- ja ajankohtaisgrafiikan esimies, p. 040 830 2987, petteri.bulow@yle.fi

Hakuaika alkaa: 07.11.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 25.11.2018 23:59