Redaktör, Yle Arenan

Jag visste inte att den där serien fanns på Arenan!

Hört det någon gång? Vill du vara med och ändra på det och berätta om den guldgruva av innehåll vi har?

Då har vi ett jobb du ska söka - som vår nya redaktör på Yle Arenan. Vi söker en person som vill jobba med att paketera och sprida Svenska Yles innehåll och engagera fansen oberoende av plattform.

Du gillar tanken på att vara i direktkontakt med publiken och vet vad som går hem också hos yngre. Du rör dig som fisken i vattnet på sociala medier och tycker det är lika roligt att ställa sig framför som bakom mobilkameran.

Vi letar efter dig som har ett grafiskt intresse och gärna jobbar med bilder och rubriker. Om du dessutom är ivrig att lära dig nytt och vill vara med och utveckla Yle Arenan till en bättre tjänst är det här jobbet för dig.

Hos oss får du inblick i Yle och i hela mediebranschen. Du ingår i Yle Arenans engagerade team och får vara med och utveckla den snabbast växande plattformen på Yle. Du samarbetar tätt inom Svenska Yle och med kollegorna på Yle Areena.

Det handlar om en tillsvidareanställning från 1.1.2019 eller enligt överenskommelse. Jobbet finns i Helsingfors. Har du frågor? Kontakta Gitte Laurell, som är chef för Yle Arenan och Arkivet, gitte.laurell@yle.fi 040 749 4502.

Vi vill ha din ansökan senast 16.12.2018.

Ansökningstiden börjar: 28.11.2018 08:00 Ansökningstiden går ut: 16.12.2018 23:59