Vastaava tuottaja, Radio Suomi

Radion rautaisista ammattilaisista koostuva dynaaminen työyhteisö odottaa sinua joukkoonsa radion näköalapaikalle!

Vastaava tuottaja suunnittelee Radio Suomen sisältöä pidemmällä aikavälillä ja on vastuussa kanavan poikkeuskaavioiden suunnittelusta ja sisällöistä. Vastaava tuottaja suunnittelee toimituksen työvuorot, on Luovat sisällöt -tuotantojen yhteyshenkilö ja vastaa viranomais- ja vaaratiedottamisen toimivuudesta kanavalla. Hän on osa kanavan johtotiimiä ja osaltaan vastuussa Radio Suomen uutisreagoinneista.

Työssä edellytetään erinomaisia yhteistyötaitoja, vahvaa asiakkuus- ja radiovälineen tuntemusta, hyvää paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä sekä tuotantojärjestelmien hallintaa. Vastaavalla tuottajalla on kykyä ja näkemystä rakentaa isoja ja merkittäviä sisältökokonaisuuksia radioon ja ideoida niiden näkyvyyttä ja vaikuttavuutta verkossa.

Radio Suomessa on kaksi vastaavaa tuottajaa, jotka työskentelevät työparina. Toisen vastaavan tuottajan vastuulla ovat mm. kanavan henkilöstö ja päivittäisen ohjelmiston toteutus.

Radio Suomen vastaavan tuottajan paikka on työ Suomen radioalan huipulta. Radio Suomi tavoittaa viikoittain kolmasosan suomalaisista ja kanava on hereillä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Radio Suomen toimitus vastaa valtakunnan lähetyksistä sekä pääkaupunkiseudun aluelähetyksistä. Kanavan sisällön tekevät Pasilan toimituksen lisäksi 17 alueradiota ja Ylen muut sisältöyksiköt.

Työsuhde on vakituinen ja työpaikka on Helsingissä. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmapäällikkö Jonna Ferm, puh. 040 7429971.
Parhaiten tavoitat 10.12. klo 12-13, 12.12. klo 14-16.30 tai 13.12. klo 15-16

Hakuaika alkaa: 05.12.2018 12:00 Hakuaika päättyy: 19.12.2018 23:59