Webbifrontin hallitseva datajournalisti tai koodaaja

Haluatko julkaista uutisia, sovelluksia ja analyysiä kiinnostavista dataseteistä ja parantaa siinä sivussa maailmaa?

Yle Suomen Mediadeski Tampereella etsii juuri sinua selittämään ja visualisoimaan dataa suurelle yleisölle Ylen uutisten kautta.

Mediadeskissä kanssasi työskentelee joukko Ylen parhaimpia kykyjä: graafikoita, koodareita ja toimittajia. Tehtävämme on yksinkertaisesti saattaa Ylen uutiset maailman parhaaksi journalismiksi.

Hommaan kuuluu interaktiivisen sisällön toteuttaminen webbifrontissa, datan käsittely ja sen käyttöliittymien suunnittelu sekä mm. AR- tai VR-projektien tekninen toteutus yhdessä tiimin kanssa. Koska kyse on uutismateriaalista, työssä tehdään myös toimituksellisia päätöksiä muun toimitustiimin kanssa.

On tärkeää, että olet kiinnostunut fronttidevauksesta, datan puljaamisesta ja toimituksellisesta työstä. Teemme töitä vahvuuksillamme, joten luonnollisesti työnkuva räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit siis olla taustaltasi niin datasankari, fronttikoodari kuin tekninen toimittajakin.

Odotamme sinulta kykyä heittäytyä uusiin projekteihin tuottaen nopeasti tuloksia. Yhteistyötaidot maallikoiden kanssa ovat edellytys tehtävässä onnistumiseksi. Tärkeänä piirteenä on tehtävien vaihtelevuus, joten vanhojen järjestelmien ylläpidosta ei tarvitse nauttia.

Käytämme projekteissamme muiden muassa seuraavia teknologioita: JS, Node, React, JQuery, D3 ja responsive design. Kokemus pelimoottoreista, kuten Unity tai Unreal, on suuri etu.

Tehtävä on vakituinen.

Lisää tietoa työstä antavat:

Teemu Kammonen, Mediadeskin esimies, 040 519 3611, teemu.kammonen@yle.fi

Sarita Blomqvist, Mediadeskin tuottaja, sarita.blomqvist@yle.fi

Tuomas Hynninen, koodaava toimittaja, tuomas.hynninen@yle.fi

Hakuaika alkaa: 12.12.2018 08:00Hakuaika päättyy:20.01.2019 23:59