Flerkameraregissör, Svenska Yle, Medieproduktion

Vi söker dig som är proffs på bildproduktion och som har goda kunskaper både i traditionell broadcastteknik och i nya produktionsmetoder. Du har erfarenhet av såväl tunga flerkameraproduktioner som av lätta en- och flerkameraströmningar. Du klarar också av att producera videoinnehåll för publicering på Yles plattformar.

Du är bekant med de vanligaste produktionsverktygen som används i tv-, video- och webbproduktioner. Färdigheter i grafikverktyg är till en fördel. Du använder både svenska och finska i ditt jobb, så goda kunskaper i båda inhemska språken är en grundförutsättning.

Förutom regiuppdrag önskar vi att du är med om att utveckla nya arbetsflöden för Svenska Yles mångmediala produktioner samt vill testa nya lösningar för att kontinuerligt skapa de bästa möjliga förutsättningarna för vår innehållsproduktion. Till dina uppgifter hör också att ge stöd i visuellt berättande, ge respons på programmen samt att delta i utbildningen av våra medarbetare när det gäller visuellt berättande och nya arbetsflöden. Du är med och utvecklar nya produktionsmetoder och är aktivt med i att ta dem i bruk.

Vi förutsätter att du känner mediefältet och har ett bra nätverk. Du ser själv också till att aktivt uppdatera ditt eget kunnande, du delar gärna med dig av det du lärt dig och du trivs med att jobba i en bransch som ständigt förändras. Du håller gärna kontakt med övriga samarbetspartners såväl internt som extern. Vi önskar att du är lösningsorienterad, stresstålig, självgående, men att du också gärna jobbar i team och har lätt för att samarbeta med andra.

Så ifall produktion och produktionsteknik intresserar dig, är du kanske den vi gärna ser som medarbetare i vårt team i Helsingfors. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning, trevliga kollegor och ett jobb som är spännande, utmanande och ständigt förändras. Du får god insyn i mediebranschen, meningsfulla uppgifter och en arbetsplats du kan vara stolt över.

Bifoga gärna en länk till din showreel ifall att du har en.

Ifall du vill veta mer om uppgiften får du gärna kontakta Sam Stäuber, som är chef för Svenska Yles produktionsspecialister och regissörer, eller chefen för Svenska Yles Medieproduktion Tommy Mård.

Sam Stäuber 040 860 3841 sam.stauber@yle.fi

Tommy Mård 040 149 149 1 tommy.mard@yle.fi

Ansökningstiden börjar: 09.01.2019 08:00Ansökningstiden går ut:22.01.2019 23:59