Koodareita

Haemme useita rautaisia ohjelmoinnin osaajia. Sellaisia, jotka tykkäävät oppia uutta, ottaa vastuuta ja rakentaa isoja palveluja. Vuonna 2018 luvassa on esimerkiksi Korean olympialaiset, presidentin vaalit, Suomen 100-vuotissynttärit, tekoälykokeilut ja tietysti Yle.fi- ja Areena-palvelujen jatkuva kehitystyö.

Haluamme tehdä järjestelmämme vimpan päälle hyvin. Kaikki tietysti sanoo niin, mutta esimerkisi uutispalvelumme pitää oikeasti toimia tilanteessa kuin tilanteessa. Tarkoittaa sitä, että tiimeillä on suuri vastuu tehdä asiat oikein. Ylen ammattilaisten lisäksi käytämme vain huippuluokan kumppaneita.

Tekemisen alueet vaihtelevat palvelujen arkkitehtuurin suunnittelusta aina fronttikoodauseen, API:en toteutukseen ja tekoälyn hyödyntämiseen. Kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä, mutta monipuolisuus on aina hyvästä. Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita ja palveluita: JavaScript (ES6), Clojure, AWS, Docker, Travis, Github, Serverless, AI/ML.

Jonon kärkeen pääset, kun sinulla on kokemusta kuluttajaverkkopalveluiden kehittämisestä, ketteristä menetelmistä ja funktionaalisista ohjelmointikielistä. Osoita myös, että haluat jatkuvasti kehittyä ammatissasi.

Haemme useita tekijöitä Helsinkiin.

Hae heti! Parhaat paikat viedään käsistä!

Yhteystiedot: Juha Lehtosalo, juha.lehtosalo@yle.fi.