Unity3D-kehittäjä

Pikku Kakkonen on Suomen rakastetuin lastenohjelma. TV-ohjelman lisäksi tarjoamme luovaa leikkiä ja hauskaa oppimista Pikku Kakkosen sovelluksessa.

Pikku Kakkonen hakee Unity3D-kehittäjää iloiseen ja itseohjautuvaan sovelluskehitystiimiinsä. Pääset tekemään pelillisiä ja vuorovaikutteisia sisältöjä alle kouluikäisille lapsille. Mielikuvitus ja heittäytyminen lapsen maailmaan ovat suuressa roolissa työtehtävissäsi. Meillä ei tarvitse miettiä monetisaatiota. Sen sijaan teemme alusta alkaen lapsille suunniteltua ja lasten ehdoilla toimivaa ilahduttavaa leikillistä sisältöä.

Mobiili on sinulle alustana perinpohjaisen tuttu. Kykenet tuottamaan optimoituja ratkaisuja osana kokeilevaa ja iteratiivista kehitysprosessia. Haluat osallistua kehitystyön lisäksi tuotantoprosessin muihin vaiheisiin kuten sisällön ideointiin ja suunnitteluun sekä käyttäjätestaukseen päiväkotien lattioilla.

C#, 2D, 3D, iOS ja Android ovat sinulla hanskassa. Arvostamme myös kykyä hypätä natiiviliitännäisten maailmaan. Omaat kokemusta julkaisuprosessista edellä mainituille alustoille. Takataskustasi löytyy mieluusti vähintään yksi julkaistu Unity-sovellus.


Työpaikka sijaitsee Tampereella. Hakuaika päättyy elokuun 27. päivä.


Lisätietoja 1.8. alkaen: Susanna Snell, susanna.snell@yle.fi.

Applying starts: 2017-06-19 08:00 Applying ends: 2017-08-27 23:59