Tutkimusassistentti (harjoittelija)

Etsimme Ylen Älykäs Data ja Asiakkuus -tiimiin taitavaa ja terävää tutkimusassistenttia syksyksi 2017.

Harjoittelijan tehtävä on avustaa keskeisimmissä syksyllä tehtävissä tutkimuksissa ja analytiikkayhteenvedoissa. Työt liittyvät hankkeiden suunnitteluun, kuvioiden tekoon ja aineistojen analysointiin.

Tehtävässä tarvitaan menetelmäosaamista; laadullista sekä määrällistä. Hakijan on oltava pitkällä menetelmäopinnoissaan ja kokemus tutkimustyöstä katsotaan vahvaksi eduksi. Toivomme etenkin kokemusta kvantitatiivisten työkalujen (esim. SPSS, Excel) käytöstä.

Tulet hyvin toimeen tutkijoiden ja data scientistien kanssa, ja omaat käytännönläheistä asennetta tutkimustyöhön. Harjoittelija tulee osallistumaan soveltaviin tutkimushankkeisiin, joita käytetään suoraan päätöksenteon apuna.

Kiinnostuneisuus mediakenttää, datan soveltamista ja uutta teknologiaa kohtaan katsotaan myös eduiksi. Yle on Suomen johtava tekijä median datalähtöisessä kehittämisessä sekä sisällön tuottamisessa kaikille laitteille ja kaikkiin hetkiin.

Sopivia opiskelutaustoja hakijalle ovat mm. loppuvaiheessa olevat viestintä-, käyttäytymis- ja sosiaalitieteiden opinnot. Ennen kaikkea toivomme reipasta asennetta, intoa oppia uutta ja positiivista meininkiä. Haluamme, että työt ovat haastavia mutta hauskoja kaikille; myös harjoittelijalle.

Ajankohta noin syyskuu-marraskuu.

Lähtöpalkka: 1200€/kk

Paikkakunta: Helsinki

Harjoittelun vastuuhenkilö Eija Moisala. Lisätietoja eija.moisala@yle.fi

Applying starts: 2017-08-08 14:00 Applying ends: 2017-08-25 23:59