Operaattori, Kytkentäkeskus ja ohjelmansiirto


Työskentelemme Ylen kytkentäkeskuksessa kotimaisten ja ulkomaisten toimijoiden kanssa yhteistyössä mahdollistaen kuvan ja äänen vastaanottamisen ja lähettämisen niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Ohjelmansiirtoyhteyksillä toteutamme tuotantojen tarvitsemia yhteyksiä.

Etsimme osaavaan ja itseohjautuvaan tiimiimme tulevaisuuden tekijää, joka haluaa olla mukana rakentamassa uudenlaista monipuolistuvaa IP-pohjaista toimintaympäristöä media-alalle. Päätehtäviin kuuluu tekninen operointi ja toimintaympäristön hallinta, sisältäen laadukkaan asiakaspalvelun.

Tiimimme uudella jäsenellä on palava halu oppia uutta. Hänellä on erinomainen tekninen hahmotuskyky, tuoreita opintoja taustalla tai kokemusta IP-tekniikasta. Hän hallitsee perustiedot audiosta ja videosta. Hyvät yhteistyötaidot, joustavuus, järjestelmällisyys ja aktiivinen työote ovat olennaisia vaatimuksia tehtävässä menestymiselle. Edellytämme myös erinomaista paineensietokykyä nopeissa tilanteissa ja töiden kasaantuessa. Käytämme englantia päivittäin sekä suullisesti että kirjallisesti kommunikoidessamme yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Työ on 24/7 vuorotyötä ja sisältää merkittävässä määrin ilta-, yö- ja viikonlopputyötä sekä mahdollisesti ohjelmansiirtoyhteyksien operointia tuotantopaikoilla.

Lisätietoja: Ella Pulkki, ella.pulkki@yle.fi

puhelimitse: ti 12.9, ja ti 19.9 klo 10-12 numerosta 0400 129 589


Hakuaika alkaa: 11.09.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 28.09.2017 23:59